Dana 11. i 12. 09. 2010.
12.09.2010.,?ig 0073 u 1 rekli bi na jednoj od reklama, naime ovaj se vikend napravilo tri lipe stvari na Imberu. Prvo i najpotrebnije, postavio se novi metalni žig na Kuli, naručen od HPS-a jer su nam dosadašnji gumeni u vlastitoj izradi redovito „nestajali“ sa vrha. Drugo, započelo se sa izgradnjom „zapadnog krila“ pl. skloništa „Luda kuća“ u kojem će niknut dugoočekivani komin, i treće , nacipalo se drva i uredilo sklonište ka i uvik do sada.

2
E sad redom. U subotu su na Imber izletili Zvone, Zdravko, Ivan, Bepo i Dex, upalili motornu, ispilali drva, sredili sklonište i guštali u lipoj noći na Imberu. U nedilju se pridružija i ostatak ekipe: Tonči, Pjero, Neno i Điđi (službeni sponzor šporke juve). Zvone, Pjero, Ivan i Bepo su otišli na vrh di je Zvone „metija“ žig, Zdravko se uvatija drva, Tonči je obiša pola Dinare, a Neno se uvatija šporke juve (evo van odma i ricete: masu mesa, šaka soli i pinka vode).
3Kad se ekipa od žiga vratila na sklonište, pojačani sa Zdravkom i Tončom započeli su sa probijanjem „zapadnog krila“ skloništa. Tuklo se po stinama, kargavalo, beštimalo i na kraju je taman prid ručak posal bija gotov. Slike od obida neman jer san ima pametnijega posla. Kad smo se natukli išli smo ubit oko a onda odmorni sredili pjate i lonce, očistili sve za sobom i lagano se s noge na nogu uputili doma. Nastavak u idućem broju…
Nenad Jurko

Ostavite komentar