Planinarska Luda kuća - PD Imber - Omiš

Dobrodošli u “Ludu kuću” Omiškoj Dinari!

Planinska kuća “Luda kuća” nalazi se na 650 metara nadmorske visine na Omiškoj Dinari u neposrednoj blizini prirodnog izvora vode, okružena netaknutom prirodom i spektakularnim pogledom na otoke. Svojim jedinstvenim ugođajem i udobnim smještajem, “Luda kuća” je idealno mjesto za avanturiste, planinare i ljubitelje prirode koji se žele opustiti, uživati u planinskim aktivnostima i otkriti čari planinske idile.

Naša planinarska kuća nudi mogućnosti smještaja u zajedničkoj spavaonici za cca 16 osoba, a u okolici same kuće je moguće i podignuti šatore.

Planinarsko društvo „Imber“ poznato je po ljubaznim članovima koje će vas dočekati s osmijehom i pružiti vam informacije o planinarskim stazama, vrhovima i drugim zanimljivostima po Omiškoj Dinari i okolici. Naša planinarska kuća opremljena je kuhinjom, tekućom vodom, peći na drva i kaminom sa otvorenom vatrom u kojem možete uživati u ukusnoj planinskoj spizi, kao i prostorom za druženje sa dvadesetak sjedećih mjesta.

Sa zapadne strane Lude kuće kreće staza za najveći vrh Omiške Dinare vrh „Kula 864“ metara nadmorske visine sa kojega puca spektakularan pogled na Mosor ,Biokovo, Poljičku planinu otoke i bosanske planine, za vedrog vremena se vidi čak i obala Italije.

Ovo područje nudi i spektakularne prizore za ljubitelje fotografije i prirode, stoga ne zaboravite ponijeti svoj fotoaparat kako biste zabilježili nezaboravne trenutke.

Ukoliko želite pobjeći od svakodnevnog stresa i uživati u miru i tišini planinske prirode, “Luda kuća” je pravi izbor za Vas. Sa svježim planinskim zrakom i panoramskim krajolicima, ovo je mjesto gdje možete odmoriti dušu, uživati u šetnjama kroz netaknutu prirodu i vratiti se iz užurbanog tempa modernog života.

“Luda kuća” također može biti idealno mjesto za organizaciju vaših planinarskih škola, izleta ili team building aktivnosti. Naše planinarsko društvo može osigurati smještaj za grupe kao i organizirati razne planinske aktivnosti prema Vašim potrebama i zahtjevima. Bilo da planirate team building vikend za svoju tvrtku, ili pak planinarski izlet s prijateljima, Luda kuća vam može pružiti sve što vam je potrebno za udoban smještaj.

“Luda kuća” se ponosi svojim ekološkim pristupom.

Nastojimo smanjiti negativan utjecaj na okoliš i promovirati održivi turizam. Naša planinska kuća koristi obnovljive izvore energije, smanjuje upotrebu plastike i promiče očuvanje prirode i okoliša.

Ostavite komentar