hot sex movies
free sex porn
watch free porn
hot sex videos
best porn
tits

novosti

Hrvati na dnu svijeta :)

Dvojica hrvatskih speleologa na 2080 m dubine
u najdubljoj jami na svijetu !
Osvojen Mount Everest u speleologiji !

Dana 2.11.2009. godine
U 22,40 sati dvojica hrvatskih speleologa Darko Bakšić i Robert Erhardt spustili su se u najdublju jamu na svijetu – Voronju. Nakon sedmodnevnog boravka u jami kao članovi međunarodne speleološke ekspedicije zajedno s jedanaestoricom speleologa iz Ukrajine, Rusije i Mađarske dosegli su dubinu od 2080 m. Tamo su donijeli tešku ronilačku opremu koja bi nakon eventualnog zaobilaženja sifona Kvitočka (Cvijet) omogućila uron u sifon zvan Dva kapetana na najdubljoj dosegnutoj točki jame -2191 m.
Više na stranicama www.speleologija.hr

robertbaksa

Sve najljepše čestitke od svih članova društva!!!

Sanacija glavnog Omškog kampanela uspješna!

S.O. na razini zadatka.

Dana. 02. I 04.11.2009.
Restauracija kampanelaČetiri člana društva Željko Marunčić-Bospor,Roko Pribičević, Ante Kovačić, Antonio Kovačić su sudjelovala u akciji. Naime Omiški župnik don Ljubo Bodrožić nam je ponudio posao skidanja raznih vrsta biljaka i smeča koje se godinama nakupljalo na kampanelu. Mi smo posao prihvatili i za simboličnu naknadu smo to nas četvorica odradila u dva dana.

Nakon završenog posla prvog dana smo primijetili da se stvaraju oštećenja na fasadama i ogradama zbog toga što korijenje biljaka uništava polagano kamen. Te smo stoga došli na ideju da to sve temeljito počistimo iskopamo a zatim i predložimo župniku način sanacije!

Opširnije...

Akcija potrage za nestalim Poljakom.

Nažalost ipak tragično!

Dana 28,29 i 30.10.2009.
Traganje za poljakom Naime puna tri dana se tragalo za nesretnim Poljakom Tomaszom Troszokom koji je tragično nastradao na liticama Omiške Dinare. Naše društvo je uvelike doprinijelo cijeloj akciji. Naš predsjednik društva je takodjer pripravnik u Hrvatskoj Gorskoj službi spašavanja koji je u samom početku i preuzeo cijeli posao organizacije.

EKOLOŠKA OPHODNJA 7-09

Dana 29.10.2009.
speleološka ekspedicija BiokovoRedovna ekološka ophodnja koju su sačinjavali Anđelko Lučić, Marko Džin i Miomir Fistanić se spletom nepredviđenih okolnosti pretvorila u ispomoć HGSS-u u potrazi za izgubljenim poljskim turistom na Omiškoj Dinari koji je nestao u noći sa 27. na 28.10.2009. godine. Ophodnja je prešla četrnaest kilometara i obišla područje Vrisovaca, Popovaca, raskršća na Omiškoj Dinari i Imbera. Nažalost turist nije pronađen.
speleološka ekspedicija Biokovo speleološka ekspedicija Biokovo


Miomir Fistanić

EKOLOŠKA OPHODNJA 6-09

Dana 25.10.2009.
Ekološka ophodnjaIako nas je trebalo biti pet, na zborno mjesto ispred «KONZUMA» u sedam sati po novom vremenu (po suncu), našli smo se samo nas dvojica: Tonći Semen i ja. Bez puno razmišljanja odlučili smo da idemo sami. Magistralom smo se vozili do Gornjih Brela i u zaseoku Škrabići skrenuli prema gore. Nakon četiri kilometra došli smo do zaseoka Bartulovići u kojem žive samo Marin i Ljube, oboje već u sedmoj deceniji života.

Opširnije...

PREDAVANJE

«PLANINARSTVO KROZ PRIZMU SIGURNOSTI I EKOLOGIJE»

Dana 09.10.2009.
Predavanje djeciNa poziv profesorice Ivane Vlahović, Pjero Orlandini, Zvonimir Kujundžić i Miomir Fistanić su 09.10.2009. godine održali dvosatno predavanje iz osnova planinarstva za DJEČJE VIJEĆE GRADA OMIŠA a u sklopu DJEČJEG TJEDNA. Predavanje je nosilo naslov «PLANINARSTVO KROZ PRIZMU SIGURNOSTI I EKOLOGIJE» a obuhvatilo je povijest planinarstva, ekologiju sa akcentom na naš stalni program «OČUVAJMO BILJNI I ŽIVOTINJSKI SVIJET NAŠIH PLANINA» kao i sigurnost u planini, uključivo predavanje «HRVATSKA GORSKA SLUŽBA SPAŠAVANJA». Čitavo predavanje je popraćeno prikazivanjem slika iz arhive društva.

Predavanje djeci Predavanje djeci

Miomir Fistanić