free black porn
hd porn movies
cartoon network porn
hot sex
hd porn
free sex movie

Dobro Došli na stranice PD imber iz Omiša

Uspješno završen 1. IMBERTREK

Potpunim trijumfom favoriziranih članova PD „IMBER“ iz Omiša Ante Pešića Goluba i Duje Lekšića Crva završen je 1. IMBERTREK (1. OTVORENO PRVENSTVO PD „IMBER“OMIŠ U TREKKINGU) koji je na start doveo ukupno devet trekkera, sedam članova društva i dvoje individualaca. Petoro prijavljenih je odustalo prije starta zbog loših vremenskih prilika, potpuno mokre staze i kiše koja je prijetila.


    Od samog početka trke njih dvojica (Golub i Crv) su se odvojili i prešavši u tandemu čitavu stazu, zajedno ušli u cilj, u odličnom vremenu  1:58:59,34,  burno pozdravljeni od oduševljenih okupljenih članova društva i gledatelja.


    Trećeplasirani u ukupnom poretku je Ivan Želalić Zela iz Duća koji je za pobjedničkim dvojcem zaostao malo više od 23 minute. Trećeplasirani u kategoriji PRVENSTVO PD „IMBER“ OMIŠ je Ivan Tafra koji je zaostao za Zelom malo manje od 5 minuta.    Zanimljivo je napomenuti da je pobjednik Ante Pešić Golub (rod. 1976.) ujedno i najstariji sudionik utrke, a trećeplasirani Ivan Želalić Zela (1993.) najmlađi.


    Na kraju valja dodati da su utrku, po izuzetno lošem vremenu (magla, prijeteća kiša i mokra staza) maestralno organizirali članovi PD „IMBER“ OMIŠ u nadi da će utrka postati tradicionalna.

Vise fotografija na našem facebook profilu - PD IMBER facebook


                            Miomir Fistanić