Potpunim trijumfom favoriziranih članova PD „IMBER“ iz Omiša Ante Pešića Goluba i Duje Lekšića Crva završen je 1. IMBERTREK (1. OTVORENO PRVENSTVO PD „IMBER“OMIŠ U TREKKINGU) koji je na start doveo ukupno devet trekkera, sedam članova društva i dvoje individualaca. Petoro prijavljenih je odustalo prije starta zbog loših vremenskih prilika, potpuno mokre staze i kiše koja je prijetila.

    Od samog početka trke njih dvojica (Golub i Crv) su se odvojili i prešavši u tandemu čitavu stazu, zajedno ušli u cilj, u odličnom vremenu  1:58:59,34,  burno pozdravljeni od oduševljenih okupljenih članova društva i gledatelja.


    Trećeplasirani u ukupnom poretku je Ivan Želalić Zela iz Duća koji je za pobjedničkim dvojcem zaostao malo više od 23 minute. Trećeplasirani u kategoriji PRVENSTVO PD „IMBER“ OMIŠ je Ivan Tafra koji je zaostao za Zelom malo manje od 5 minuta.

    Zanimljivo je napomenuti da je pobjednik Ante Pešić Golub (rod. 1976.) ujedno i najstariji sudionik utrke, a trećeplasirani Ivan Želalić Zela (1993.) najmlađi.

    Na kraju valja dodati da su utrku, po izuzetno lošem vremenu (magla, prijeteća kiša i mokra staza) maestralno organizirali članovi PD „IMBER“ OMIŠ u nadi da će utrka postati tradicionalna.

Vise fotografija na našem facebook profilu – PD IMBER facebook

                            Miomir Fistanić

Ostavite komentar