Dana 07.03.2010.
11Po običaju,skupili smo se u 7 uri isprid vatrogasnog,kupili spizu i put pod noge. S autom smo došli do Lokve i krenuli s poslom. Naime današnja akcija markacijske sekcije imala je za cilj spojit Lokvu sa Goricom, te premarkirat put od Gorice do sv.Vida (dio puta koji smo markirali lani). To smo i napravili, a iduća stvar koja se tiće Lokve je postavljanje putokaza koji su več u izradi.

12Vrime je od Lokve do sv. Vida bilo pravo proljetno, ali čim smo izašli na hrbat osjetili smo sve blagodati naše lipe bure, pa smo produžili korak i požurili do pl. skloništa u Primorskom docu. Čim se upalila vatra bila je druga pisma, a nakon sto smo lipo ručali ko nan je moga stat na kraj. Tu smo se razdvojili, Diana je išla nazad u Lokvu po auto, a ostatak ekipe je produžio priko Imbera put Omiša.
11 11

Putem smo sreli ekipu Kastelana,a kad smo dosli do Imbera, nasli smo mačka kako lipo gusta uz vatru u lovačkoj kućici. Ivan je otiša na Kulu, a za to vrime su iz jame izletili i speleolozi gladni ka pasi, i odma se bacili na pripremanje spize. Kad se Ivan vratio sa Kule, pozdravili smo ih i krenili u Omiš. Lip djir i dobar posal učinili su Nenad Jurko, Pjero Orlandini, Zdravko Skobalj, Ivan Prelas i Diana Ginoski.
Nenad Jurko

Ostavite komentar