Imajući na umu da je jedan od osnovnih ciljeva istraživanja upravo topografsko snimanje objekta i izrada speleološkog nacrta, SO PD Imber u suradnji sa KS HPS organizira Stručni seminar o izradi speleološkog nacrta te poziva speleološke klubove i odsjeke iz cijele Hrvatske da se uključe i sudjeluju u što većem broju.

U okviru seminara će se održati niz teorijskih i praktičnih radionica kako bi se pokrili svi aspekti izrade speleološkog nacrta. Na seminar je potrebno ponijeti osobnu speleološku opremu i pribor za izradu nacrta (pločica, milimetarski papir, kompas, olovka, gumica, te po mogućnosti mjerne instrumente iz svojeg društva/kluba).

Seminar će se održati 23.-24.05.2015. u Omišu a troškovi smještaja su za članove speleoloških udruga pokriveni od strane organizatora i sponzora. Kotizacija za sudjelovanje je 30 kn.

Početak seminara je u subotu 23.05.2015. u 10 sati u autokampu “Lisičina” (N43.447531, E16.690749) u Omišu s tim da se sudionici mogu početi okupljati već u petak navečer. Ukoliko se dolazi autoputem onda se najbolje odvojiti na izlazu br. 27 ‘Blato Na Cetini’ i onda preko D70 do Omiša.

Ostavite komentar