masu stvari se učinit može!
Dana 17.01.2010.
PD ImberNedjeljna akcija je bila pun pogodak! Napravile su se tri bitne stvari, pa krenimo redom. Stavija se novi stup sa putokazima na raskršću iznad skloništa u Primorskom Docu, premarkirana je planinarska staza od crkve sv.Vida do Alinovih puta, te je organizirana ekološka akcija čiščenja i odvoza smeća oko skloništa.
Ujutro smo Pjero i ja otišli do društva po stup, putokaze, pituru i pilu,a sa ostatkom ekipe smo se našli isprid vatrogasnog doma.

3
U Podašpilju je već po tradiciji Roko uzeo stup, a mi ostatak materijala, tako da smo u skloništu bili već u 9 uri. Tu smo sili marendat, a onda su nam naletili Dok i Čelnik, upalila se vatra i nakon po ure podilili smo se u dvi grupe.
Postavljen putokaz i ekipa bautelaca :)
Zvone, Pjero, Roko i Tome su ostali na postavljanju putokaza, a Ivan, Antea, Vid, Iris i ja smo krenili sa markiranjem od skloništa prema sv.Vidu. Ekipi na stupu je pomoga i Dok, pa su se Pjero i Roko zaletili premarkirat stazu od raskršća do Alinovih puta.
4Na putu za Imber, naletila je i naša Mirjana sa ekipom iz P.K.Split. Kad smo se moja ekipa i ja vratili od sv.Vida, već je bilo vrime za gradeladu. Zahvaljujući dobroj količini vratine i pancete, dobili smo novu snagu, pa smo očistili i sredili okoliš skloništa, a Pjero je motornom pilom ispila drva do vrva. Zadovoljni učinjenim poslom, vratili smo se kući pjevajući.
Ekipa: Zvonimir Kujundić, Pjero Orlandini, Tomo Novaković, Roko Pribičević, Antea Biskupović, Ivan Vučak, Iris, Dok ,Čelnik, Vid Abramović i Nenad Jurko.
Nenad Jurko

Ostavite komentar