(Gusarski challenge 2010.)
Dana 31. 07. 2010.
izazov 1Ka i svake godine u sklopu „Omiških gusarskih večeri“ naše je društvo organiziralo Gusarski izazov,jedinstvenu ekipnu utrku koja se sastoji od plivanja, planinarenja (oliti trekinga), biciklizma, veslanja i trčanja. 6 ekipa po 4 čovika (a u jednoj ekipi je bilo i tri čovjekice) dalo je sve od sebe da što prije ostvari zadane ciljeve: 1. plivanje od velike plaže do mula. 2. treking od mula (0 n/m) na Forticu (303n/m) i silazak u Planovo (2n/m). 3. biciklom od Planova do isprid tunela od Kaštil slanice. 4. veslanje na raft brodovima do istezališta. 5. trčanje od istezališta do Borića.


izazov 2Konačni i službeni rezultati gusarskog izazova 2010. su:
1. BORČANI 1h 19 min. (novi rekord!) Ante Pešić, Ivo Pešić, Ivan Pešić i Nikola Čečuk.
2. MALI AMSTERDAM 1h 22 min. Marin Jerčić, Ivan Marunčić, Milan Dežulović i Milan Platiša.
3. KOŠIN REĐIPET 1h 24 min. Kruno Buljević, Nikola Buljević ,Miro Dasović i Ozren Crnčević.
4. DAĆE BOG 1h 30 min. Tonči Marušić, Ivan Lončar, Srećko Kovačić i Nikola Tomasović.
5. 3 KOKE I PIVAC 1h 33 min. (najsimpatičnija ekipa) Sarka Landovska, Katarina Lovrakova, Lucia Sykorova i Lubomir Cizmar.
6. BEZIMENI 1h 59 min. Ivan Vučak, Vladimir Macura, Roko Nikšić i John Smith.
izazov 3
Svaka čast natjecateljima a i nama koji smo i ove godine dali sve od sebe da utrka uspije, redom: Zvone, Pjero, Zdravko, Tomo, Ivan, Brane, Lino i Neno. Zahvala i Rini, Adi i Kristini koje su osigurale vridne Gethaldusove nagrade i marendu nakon svih napora utrke. Vidimo se i dogodine!
Nenad Jurko

Ostavite komentar