DAN_DALMATINSKIH_PLANINARA_PLAKAT_03a
Dani dalmatinskih planinara ove godine održat će se 21. i 22. svibnja u okolici grada Imotskog. Organizator i domaćin Dana dalmatinskih planinara 2011. bit će HPD »Imotski«.

Umjesto uobičajenih planinarskih tura, domaćin će prirediti kružne obilaske po ljepoti poznatih krških fenomena Crvenog, Modrog i Lokvičićkih jezera, kao i kanjona Badnjevice, uz pratnju vodiča. Kamp će biti organiziran na Zelenom jezeru kod sela Ričice (Bušanje), oko 10 km zapadno od grada Imotskog. U neposrednoj blizini kampa nalazi se prostor pogodan za parkiranje. Za sve sudionike osiguran je besplatan ručak (fažol) i ponuda raznih pića po povoljnim cijenama, a voda će biti dostupna iz vatrogasne cisterne. Organizator ne osigurava opremu za kampiranje (šatore, podmetače, vreće i drugo) pa je navedenu opremu potrebno ponijeti sa sobom.

Radi što bolje i kvalitetnije pripreme, HPD »Imotski« moli sva zainteresirana društva da ih zainteresirani planinari o svom dolasku obavijeste najkasnije do 15. svibnja na mail kontakt@hpd-imotski.hr ili na mobitele 098/276-061 i 098/197-010.

Ostavite komentar