7. Mosor Grebbening (20.04.2013.)

Evo još jedan grebbening je iza nas, očekivanih dvjestotinjak natjecatelja u 3 kategorije je izašlo na Dinaru, Mosor i Poljičku planinu u želji za avanturom i sa jakim natjecateljskim duhom. Odlično vrijeme je također poslužilo u svrhu predivnog provoda u planini, te je također omogućilo našim momcima osvajanje pobjedničkih mjesta i obranu 4. za redom naslov prvaka Mosora u Ultra (cca 45km) kategoriji našeg legende Ante Pešića – Goluba.

 

2. mjesto zauzeo je na sveopće iznenađenje osvojio je naš Ivan Tafra u nadljudskim naporima kroz nekih cca 8 sati. a 3. Toni Pivčević iz Gata. U lakšoj light (cca 27km) kategoriji također trijumf naših i prva dva mjesta:

1. Stipe Jerončić- Jera,

2. Ivan Želalić- Zela,

3. Jure Bilanović (individualac) također domaći natjecatelj.

I naš Milan Ora koji je zauzeo zavidno 6. mjesto!

Velike čestitke svim natjecateljima na izvanrednim rezultatima i nadajmo se da če se tako i nastavit u budućnosti.

Miomir Fistanić-Kiste i ja smo se potrudili pomoć našem Bilom oko organizacije, te smo tako već tradicionalno dočekali natjecatelje na crkvici Sv. Stipana u Borku i skloništu „Luda Kuća“ na Imberu. Natjecanje je prošlo u najboljem redu, na sreću nije bilo ozlijeđenih. Sve pohvale organizatoru Dragomiru Čoviću- Bilom te njegovim pomoćnicima iz PEU „Gata“ koji su i ove godine uspjeli održat natjecanje na visokom nivou, a koje je ujedno  i dio 2. Festivala planinarstava!

Više fotografija sa 2. Festivala na našim Facebook stranicama!

Napisao: Roko Pribičević

Ostavite komentar