sex cams
boobs
free cartoon porn
hd porn
3d cartoon porn
anal sex videos

Športska sekcija

Prijave za 1. IMBERTREK - OTVORENO PRVENSTVO PD "IMBER" OMIŠ U TREKKINGU

Otvorene su prijave za 1. IMBERTREK - OTVORENO PRVENSTVO PD "IMBER" OMIŠ U TREKKINGU.

Podaci o utrci će biti objavljeni na stranici PD Imbera.


Prijaviti se možete na formi za prijavu.

"Marširaj il umri"

Subota, 28 Travanj 2012
golub i lujojpgTako se zvao jedan stari film (naslov) iz sedamdesetih u kojem glume Gene Hackman i Terence Hill. Prijatelju ti me posjećaš na lika kojeg je glumio Terence Hill u tom filmu. Pogledaj film jednom kad uvatiš mrvu vrimena. A sad o Mosoru koji je danas s pravom zaslužio ime "Nakovanj Sunca". Jer je danas na trci Sunce ljude lupalo u glavu ko kad kovač udara čekićem vruće željezo. Samo se jedna individua ustrajala (čast svima ali...) na jedino njoj svojstven način onako neustrašivo, nesalomljivo i sportski drsko. Ta individua je naš dragulj s Cetine Ante Pešić Golub. Prijatelju o tvojim legendarnim usponima, krizama i borbi dala bi se knjiga napisat. Jedino šta ja kao tvoj prijatelj mogu je da ti skinen kapu do poda i zaželin ti zdravlje u svim tvojim Scilama i Haribdama. Ti si Omiška Stina dio onog pravog izvora koji teće od davnina i samo pojedine individue prožme u cijelosti.Imaš sreću i odgovornost jer ti si jedan od tih ljudi.
Napisao: Lucijan Lelas Lujo

Borba Giganata

Malo friških vijesti s Velebitskog trekinga. Naš dobri duh Ante Pešić Golub na utrci godine dužine 100km, kroz vrleti Velebita briljirao osvojenim drugim mjestom. Ispred njega samo je maratonac iz Zagreba Lesjak. Treba napomenit da je naš neuništivi i neponovljivi Golub od četrdesetog kilometra trpio bolove u koljenu sve do kraja utrke. Život teće, često zaboravljamo dane koji su iza nas. Ne osvrčemo se i nije nas briga. Živimo učmalo u letargiji bez hrabrosti za nove životne izazove i pomicanje granica ljudske sposobnosti. Ante Pešić Golub NIJE jedan od tih ljudi. Velićina i djelo ovakovih ljudi nama malima treba da bude poticaj i nada za nadolazeće dane. Hvala ti prijatelju ti si mi INSPIRACIJA kad vremena postanu teška.
golub

Napisao: Lucijan Lelas Lujo

GUSARSKI CHALLENGE

Gusrachallenge

Mosor Grebbening: Ante Pešić najbrže svladao vrleti

mosorg1
Omiš je i ove godine bio domaćin četvrtog Mosor Grebbeninga, jedne od sedam utrka treking lige, koja obuhvaća natjecanja po planinskim vrhovima Hrvatske. Ove godine osmišljena kao kružna utrka sa startom i ciljem u Omišu, natjecatelji su mogli birati između ultra staze u dužini od 36 kilometara, 2500 m uspona i 10 kontrolnih točaka, te light staze, one malo lakše od 23 kilometra sa 1500 m uspona i 7 kontrolnih točaka. Ljubitelji prirode, oni istraživačkog duha, morali su se snalaziti po mosorskim vrletima, jer je bit ovog natjecanja stići što prije do cilja po zadanoj stazi na kojoj se nalaze kontrolne točke. Naravno, staza nije označena, pa se traži snalaženje u prirodi uz kompas i kartu. Na kratkoj light stazi najbrži je od muških natjecatelja bio Jakov Krstulović s vremenom od 4 sata i 57 minuta, a od žena Tea Đurek (5 sati, 51 minutu). I osvajačica Himalaje stigla.

GUSARSKI CHALLENGE 2009.

Dana 01.08.2009.
Gusarski ChallengeI ove godine je u organizaciji našeg društva održan 5. Gusarski challange kao dio programa "Omiških Gusarskih Večeri". Šest ekipa sastavljene od po četiri člana start je imalo na početku velike plaže odakle su plivali do mula. Zatim ih je čekao trekking od mula preko Fortice do Planova. U Planovu su sjeli na bicikle i vozili do tunela ispred Kaštil-Slanice gdje su uskočili u raft brodove te su veslali do istezališta. Od istezališta do cilja u borićima su trčali.

Opširnije...