free black porn
hot sex
black porn
black sex videos
porn pictures
big breasts

Športska sekcija

Istra 100 milja 2016. / 100 miles of Istria

Roko Pribičević

(PD Imber Omiš, Dalmacija ultra trail)

Evo su se dojmovi konačno malo slegli, a nisam ima ni vrimena opustit se jer je sljedeći vikend tribalo organizirat našu utrku - 4. Imbertrek u Omišu.

Wooow, ispod 26 sati ISTRČANO...Nije bilo lako, definitivno! Kad me pitate je li moglo bolje od ovog, ako kažem je, onda lažem. Nije išlo ni stotinke bolje, al ovaj rezultat je debelih 4 sata i 40 minuta bolji od lanjskog.

Opširnije...

NAGRADA ZA SPORTAŠA GRADA OMIŠA OPET U PRAVIM, GOLUBOVIM RUKAMA

Ante Pešić Golub, sportaš grada Omiša za 2014. godinu, na ponos čitavom planinarskom društvu "Imber" Omiš a posebno sportskoj sekciji.

Veliko srce malom srcu osvojilo „Škraping“ na Pašmanu

Na jubilarnom 10. Škrapingu odigrale su se dvije velike bitke  u kojima su naši momci ostvarili nezapamćene rezultate.

Legendarni Ante Pešić Golub obranio je prošlogodišnju titulu Kralja dalmatinskog krša u čast svom mlađem sinu Ivanu koji je rođen s 4 teške srčane mane.

Opširnije...

Golub osvojio Velebit

Prvi dan ljeta 2014. godine vjerojatno će zauvijek ostati urezan u sjećanju jednog od najboljih omiških sportaša – Ante Pešića Goluba. On je, naime, u subotu, 21. lipnja, ostvario najveću pobjedu u svojoj treking-trail karijeri i doslovno pokorio konkurenciju pretrčavši strme velebitske padine za nevjerojatnih 14 sati, 51 minutu i 18 sekundi.

Opširnije...

MOJA PRVA STOTKA (105km) „100 MILJA ISTRE“

Odakle počet? Pa evo još prošle godine trčao sam svoju prvu trekking utrku dužine 13 km na 1. Imbertreku tu u Omišu i od tada još nastupio na 3 utrke od toga jedna ultra na Škrapingu. Al mislim da nije bila poanta u tome jer planinarim aktivno već dugo godina i imam podosta iskustva, već u tome da je meni triba dobar motiv za trenirat cijelu zimu a motiv je postavljen visoko kako ja to inače volim istra 100 milja!

Opširnije...

Rezultati 2. kola PTK 4. Jesenice trekinga

NATJECATELJSKA KATEGORIJA: ŽENE

Opširnije...