sex cams
3d cartoon porn
black gay porn
hot sex videos
big black tits
free black porn

planinarska opca

ČIŠĆENJE I MARKIRANJE STAZE KUČIĆE-STUDENCI

Dana 21.03.2010.

eko1
Sedam prekaljenih planinarskih vukova, deset polaznika OPĆE PLANINARSKE ŠKOLE PD «IMBER» OMIŠ i pas LAKI su danas OČISTILI I IZMARKIRALI STAZU KUČIĆE-STUDENCI u ukupnoj dužini od 2.300 metara.


eko2


Iako je na putu bilo dosta oborenih stabala i potok SLAPOVICA sa prilično vode, valja istaći da je čitava akcija protekla bez ikakvih problema, štoviše može se reći skroz glatko.

Miomir Fistanić

Izlet na Vilaju!

Dana 28.02.2010.
DSC01638-2Održan je treći izlet u sklopu planinarske škole, na Vilaju. Posjetili smo dva vrha. Prvi je bio Crni vrh poviše sela Prapatnica. Puhalo je jako jugo, stoga smo bez puno zadržavanja krenuli u podnožje i odradili još jednu vježbu orijentacije pod vodstvom našeg popularnog Ivice Sorića - Surog!

Izlet na Poljičku planinu

Dana 21.02.2010.
DSC00992Održan je izlet na poljičku planinu,drugi po redu, za polaznike opće planinarske škole. Bez obzira na vrijeme, koje nije bilo obećavajuće, skupili smo se u 7.00 sati na kavi i iza toga krenuli uz Lisičinu do Naklica, a zatim i do crkvice Gospe od Sniga poviše Duća. Odmorili smo se i zajedno sa Ivicom Sorićem odradili vježbu orijentacije. Potom smo se spustili u Tugare, prošetali starim selom i krenuli do Sv. Maksima, crkvice poviše Malog rata. Nakon kratkog odora zaputili smo se u podnožje do sela staro Duće, a od tu manje-više asfaltnom cestom do Omiša. Izletu je prisustvovalo desetak polaznika škole i članova društva, kojih loše vrijeme nije pokolebalo!

Marija Šaškor

Prvi izlet opće planinarske škole 2010.

U nedjelju 14.02.2010.
1Održan je prvi izlet na Omišku Dinaru za polaznike opće planinarske škole. U 07:00h smo se našli ispred vatrogasaca, odakle smo autom došli do točke polaska- zaseoka Čečuci. Laganim tempom smo se popeli do planinarskog skloništa, malo se odmorili, te smo, unatoč snijegu, pošli na vrh Omiške Dinare- „Kulu“. Na povratku nas je dočekala topla juha, koju su pripremili Pjero i Neno.

Opća planinarska škola

Opca planinarska skola

OPĆA PLANINARSKA ŠKOLA 2009.

OPĆA PLANINARSKA ŠKOLA 2009. godine je počela sa radom 05.02.2009. godine (četvrtak) u prostorijama društva na Punti, Obala gusara bb (BARAKE) a završila sa radom 26.04.2008. godine(nedjelja), dodjelom diploma na «Odi proljeću 2009.» na Imberu. Iako se prvog dana prijavilo jedanaest polaznika njih devet je izdržalo do kraja te sa uspjehom položilo završni ispit koji je održan 23.04.2009. godine u prostorijama društva.
Ispod Trpošnjika Trpošnjik kučica svi ;) markacija
mosorskola2 oda2009 markacija
ČETVRTA GENERACIJA OPĆE PLANINARSKE ŠKOLE PD «IMBER» OMIŠ:
1. HELENA SIMUNIĆ
2. SREĆKO VUKASOVIĆ
3. NIKOLA ORA
4. DARKO BUŠKAIN
5. STJEPAN VEDRAN VUKASOVIĆ
6. JAKOV VUČAK
7. IVAN VUČAK
8. ROKO PRIBIČEVIĆ
9. DRAGAN LOVRIĆ