free black porn
hot sex videos
hd porn
cartoon porn
free gay videos
1080p porn

cuvari planinske prirode

EKOLOŠKA OPHODNJA 1-09

Dana 20.06.2009.
CetinaVid Abramović, Duje Rastija, Ivan Prelas i Miomir Fistanić su imali čast da budu članovi PRVE EKOLOŠKE OPHODNJE PD «IMBER» OMIŠ. Po idealnom vremenu, ni vruće, ni hladno, prvo su se popeli na KULU FORTICU (303 n/m), gdje ih je dočekao domar JOZO MILJAK. Nakon kratkog odmora i slikavanja uputili su se prema ČEČUCIMA. Put ih je nakon toga vodio na BORAČKI REPERITOR i CRKVICU SV. STJEPANA BORAČKOG da bi se nakon toga spustili u ulicu PUT BORKA i poslije stepenicama u ulice MILANA MARUŠIĆA, FRA STJEPANA VRLIĆA i PUT SKALICA.

Opširnije...

EKOLOŠKA AKCIJA «PLANOVO JE NAŠA SLIKA»

07.06.2009.
planovoU sklopu STALNOG PROGRAMA «OČUVAJMO BILJNI I ŽIVOTINJSKI SVIJET NAŠIH PLANINA» danas je u organizaciji SEKCIJE ČUVARI PLANINSKE PRIRODE održana jako uspješna EKOLOŠKA AKCIJA «PLANOVO JE NAŠA SLIKA». Teško je nabrojiti šta se sve danas našlo u Planovu: stara dječja kolica, stari radio aparat, stare gume, bezbroj kesa, papira, boca, bačava i svakakvih drugih otpadaka. Sve ukupno nekoliko stotina kilograma.

Opširnije...

NASTAVAK IZRADE KRUŽNE STAZE «KANJON-DINARA»

Dana 17.05.2009.
Direktor Svemira=Neno Jurko :DNakon što je prije nekoliko dana kružna trekking staza na Cetini dobila svoje ime KRUŽNA STAZA «KANJON-DINARA» uslijedila je i dobro organizirana akcija nastavka radova iste. Iako je temperatura zraka bila na granici trideset stupnjeva to se uopće nije osjetilo jer je oko devedeset posto tog dana napravljene staze bilo u stoljetnom hladu. Osim toga Cetina je dodatno pojačavala osječaj svježine tako da je tog dana i premašen plan. Ujutro se krenulo sa radom na predjela BRATNJAK gdje se stalo zadnji put.

Opširnije...

ČIŠĆENJE PUTA DOBRA VODA-JAVORNICA-BRATNJAK

19.04.2009.
jaracPo idealnom vremenu za ovakve prigode, oblačno bez padalina, ČUVARI PLANINSKE PRIRODE, u sastavu: Srećko Vukasović, Martina Semen, Nikolina Semen, Tonći Semen i Miomir Fistanić, su danas očistili put od DOBRE VODE, preko JAVORNICE, do BRATNJAKA, ispod Kučića (Rabotezi-Marunčići).

AKCIJA ČIŠĆENJA I MARKIRANJA PUTA GORICA - SV. VID

Dana 05.04.2009.
greben1Po vrlo maglovitom vremenu do 250 metara a sunčanom na većoj nadmorskoj visini, održana je zajednička akcija MARKACIJSKE SEKCIJE I ČUVARA PLANINSKE PRIRODE.

Opširnije...

AKCIJA ČIŠĆENJA PUTA OD DVORNICA DO PEĆINE JAVORNICA

Dana 22.03.2009.
DSC034141Iako je jaka, na udare vrlo jaka pa i olujna bura doprinjela da na akciji bude manje osoba nego inače, ipak se na startu (prva okuka prema Kučićima) okupila probrana ekipa: Srećko Vukasović, Stjepan Vukasović, Nenad Jurko, Tonći Semen, Jakov Vučak, Tomislav Novaković i Miomir Fistanić.

Opširnije...