gay sex
free cartoon porn
bigtits
free porn
amateur sex videos
lesbian porn

cuvari planinske prirode

EKOLOŠKA OPHODNJA 2-10

Dana 07.03.2010.
DSC01779Danas su Tonći Semen i Miomir Fistanić odradili jako uspješnu EKOLOŠKU OPHODNJU NA BIOKOVU. Iako je dobar dio puta od Bartulovića, preko DIJELA BIOKOVSKOG PLANINARSKOG PUTA, pa do prijevoja POGLED NA PRIMORJE bio pod snijegom, uz nisku temperaturu, ipak su uspjeli posjeći mnoštvo smriča i ostalog raslinja, tako da je taj put sada prohodan.

OTVORENJE IZLOŽBE FOTOGRAFIJA «LJEPOTE NAŠIH PLANINA» DRAŽANA MIMICE

Dana 08.02.2010.
izlozbaPod POKROVITELJSTVOM SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE, U ORGANIZACIJI PD «IMBER» OMIŠ I OŠ «JOSIP PUPAČIĆ» OMIŠ, a u sklopu STALNOG PROGRAMA «OČUVAJMO BILJNI I ŽIVOTINJSKI SVIJET NAŠIH PLANINA» u osnovnoj školi u Omišu. Je u ponedjeljak 08.02.2010. otvorena IZLOŽBA FOTOGRAFIJA «LJEPOTE NAŠIH PLANINA» AUTORA DRAŽANA MIMICE. Izložbu je, uz nastup školske klape «Bepo», svečano otvorila dogradonačelnica Omiša, gospođa Terezija Kusanović. Već prvog dana izložbu je pogledalo više stotina posjetitelja. Izložba će biti otvorena do kraja veljače.
Miomir Fistanić

Izložba fotografije Dražana Mimice

PLAKAT ZA IZLOŽBU

EKOLOŠKA OPHODNJA 1-10

(EKOLOŠKO-POUČNA STAZA
SV. LEOPOLDA MANDIĆA I ILINAC U ZAKUČCU)

Dana 25.01.2010.
Ekipa na okupuIako je hladno jutro (temperature uopće nije bilo) nagovještavalo nešto sasvim drugo, sunce, koje se u početku stidljivo pojavilo, a što je vrijeme prolazilo, sve je više jačalo, omogućilo nam je da toga jutra imamo prvu ekološku ophodnju ove godine po odličnom vremenu.

Kad se male ruke slože,

masu stvari se učinit može!
Dana 17.01.2010.
PD ImberNedjeljna akcija je bila pun pogodak! Napravile su se tri bitne stvari, pa krenimo redom. Stavija se novi stup sa putokazima na raskršću iznad skloništa u Primorskom Docu, premarkirana je planinarska staza od crkve sv.Vida do Alinovih puta, te je organizirana ekološka akcija čiščenja i odvoza smeća oko skloništa.
Ujutro smo Pjero i ja otišli do društva po stup, putokaze, pituru i pilu,a sa ostatkom ekipe smo se našli isprid vatrogasnog doma.

PREDAVANJE «UTJECAJ TURIZMA NA EKOLOGIJU HIMALAJE» I PRIKAZIVANJE DVA FILMA O HRVATSKOJ ŽENSKOJ ALPINISTIČKOJ EKSPEDICIJI NA MOUNT EVEREST

Dana 24.11.2009.
Mount Everest ekologijaPedesetak nazočnih u ILIRSKOM SJEMENIŠTU U OMIŠU je večeras imalo priliku da pozdravi Milenu Šijan, osvajačicu Mount Everesta ili «ŽENU KOJOJ JE PLANINA DOPUSTILA DA SE POPNE NA NJU» kako ona to voli reći. U dvosatnom predavanju i prikazivanju filmova te postavljanju pitanja gošći-predavačici nazočni su mogli iz prve ruke dobiti iscrpne informacije o sedamdeset i dva dana ekspedicije, samim pripremama, tijeku ekspedicije, oduševljenju kompletne ekipe uspjehom, sreći što nitko nije ozljeđen kao i stanju eko-sustava planine s obzirom na veliki broj ljudi koji pohode najvišu planinu svijeta i globalnom zatopljenju.