anal sex videos
lesbian sex videos
free cartoon porn
sex cams
watch free porn
black porn videos

cuvari planinske prirode

AKCIJA MARKIRANJA I ČIŠĆENJA PUTA PLANOVO-FORTICA-BAUČIĆI-DVD

Dana 20.02.2011.
P2192920Današnja izuzetno uspješna akcija MARKIRANJA I ČIŠĆENJA PUTA PLANOVO-FORTICA-BAUČIĆI-DVD organizirana od strane markacijske sekcije i čuvara planinske prirode PD «IMBER» OMIŠ a u realizaciji devetoro članova društva: Pjera Orlandinija, Nenada Jurka, Dina Nejašmića, Ivana Prelasa, Srećka Vukasovića, Roka Nikšića, Tonća Semena, Roka Pribičevića i Miomira Fistanića označila je pravi početak obnavljanja puteva i staza, koje ćemo sa ponosom predstaviti našim gostima za DANE HRVATSKIH PLANINARA koji se od 06-08. svibnja održavaju u našem gradu.
P2192917U današnjoj akciji su se uspjele premarkirati sve oznake od Planova preko Fortice i Baučića do Vatrogasaca. Osim toga uklonjena su sva debla na puta od Planova do Fortice i odstranjena je vegetacija, prvenstveno smrići i drače, koji su se našli na putu. Iduća akcija je već u nedjelju kad se planira MARKIRANJE I ČIŠĆENJE PUTA OD RASKRŠĆA ISPOD FORTICE DO IZVORA NA IMBERU.
Miomir Fistanić

ČIŠĆENJE I PREMARKIRANJE STAZE VISEĆGRAD-RADMANOVE MLINICE

Dana 13.06.2010.
DSCN2213Članovi PD «IMBER» OMIŠ Zdravko Škobalj, Pjero Orlandini, Tonći Semen, Nenad Jurko, Ivan Prelas i Miomir Fistanić, uz pomoć trimera i potpomognuti dvjema članicama PLANINARSKOG PODMLATKA Ivom Jurko i Ivanom Tičinović te simpatizerkom društva Dijanom Jurko, su danas očistili i premarkirali stazu VISEĆGRAD-RADMANOVE MLINICE. Na nekoliko mjesta staza je bila više nalik na prašumu nego na planinarski put. Na tim mjestima trimer je opravdao ulaganje.

ZAVRŠENA KRUŽNA STAZA KANJON-DINARA

AKCIJA MARKIRANJA PUTA DVORNICA-SVINIŠĆE-KUČIĆE

Dana 30.05.2010
P5291298Akcijom MARKIRANJA PUTA DVORNICA-SVINIŠĆE-KUČIĆE . dovršena je kompletna KRUŽNA STAZA KANJON-DINARA (PRVA OKUKA PREMA KUČIĆIMA-TISNE STINE-JAVORNICA-STUDENCI-SLAPOVICA-KUČIĆE-SVINIŠĆE-DVORNICA) u ukupnoj dužini od petnaestak kilometara.

ČIŠĆENJE I MARKIRANJE PUTA DUBRAVA (POPOVCI) – RASKRŠĆE

23.05.2010.
DSC08507Po broju sudionika ove akcije moglo se vidjeti da je došao topliji dio godine. Na zbornom mjestu ispred vatrogasaca u 07,00 sati okupila su se petorica: Tonći Semen, Zdravko Škobalj, Nenad Jurko, Ivan Prelas i Miomir Fistanić. Nakon kraćeg dogovora i kupovine marende Tonći ih je s autom prebacio u Popovce i vratio se nazad jer je imao drugih obveza a četvorka je polako počela čistiti i markirati put.

ČIŠĆENJE I MARKIRANJE STAZE STUDENCI-JAVORNICA

Dana 09.05.2010.
03Uz vođenje akcije od strane Nenada Jurka a uz sudjelovanje pobrane ekipe iz MARKACIJSKE SEKCIJE I ČUVARA PLANINSKE PRIRODE, Srećka Vukasovića, Tonća Semena, Zdravka Škobalja, Diane Ginoski, Ivana Prelasa, Vedrana Vukasovića, Ivana Vučka, Tomislava Marušića, Veljka Ujevića i Miomira Fistanića, danas je OČIŠĆENA I IZMARKIRANA STAZA STUDENCI-JAVORNICA u dužini od 3.200 metara. Ovim pothvatom završen je PUT DVORNICA-KUČIĆE u ukupnoj dužini od 7.100 metara.ČIŠĆENJE I MARKIRANJE STAZE KUČIĆE-STUDENCI

Dana 21.03.2010.

eko1
Sedam prekaljenih planinarskih vukova, deset polaznika OPĆE PLANINARSKE ŠKOLE PD «IMBER» OMIŠ i pas LAKI su danas OČISTILI I IZMARKIRALI STAZU KUČIĆE-STUDENCI u ukupnoj dužini od 2.300 metara.


eko2


Iako je na putu bilo dosta oborenih stabala i potok SLAPOVICA sa prilično vode, valja istaći da je čitava akcija protekla bez ikakvih problema, štoviše može se reći skroz glatko.

Miomir Fistanić