free gay movies
lesbian porn videos
boobs
free sex sites
sex videos
black sex videos

Markacija

AKCIJA MARKIRANJA I ČIŠĆENJA PUTA PLANOVO-FORTICA-BAUČIĆI-DVD

Dana 20.02.2011.
P2192920Današnja izuzetno uspješna akcija MARKIRANJA I ČIŠĆENJA PUTA PLANOVO-FORTICA-BAUČIĆI-DVD organizirana od strane markacijske sekcije i čuvara planinske prirode PD «IMBER» OMIŠ a u realizaciji devetoro članova društva: Pjera Orlandinija, Nenada Jurka, Dina Nejašmića, Ivana Prelasa, Srećka Vukasovića, Roka Nikšića, Tonća Semena, Roka Pribičevića i Miomira Fistanića označila je pravi početak obnavljanja puteva i staza, koje ćemo sa ponosom predstaviti našim gostima za DANE HRVATSKIH PLANINARA koji se od 06-08. svibnja održavaju u našem gradu.
P2192917U današnjoj akciji su se uspjele premarkirati sve oznake od Planova preko Fortice i Baučića do Vatrogasaca. Osim toga uklonjena su sva debla na puta od Planova do Fortice i odstranjena je vegetacija, prvenstveno smrići i drače, koji su se našli na putu. Iduća akcija je već u nedjelju kad se planira MARKIRANJE I ČIŠĆENJE PUTA OD RASKRŠĆA ISPOD FORTICE DO IZVORA NA IMBERU.
Miomir Fistanić

Zainteresirani, javite se!

U svrhu što boljeg održavanja i pokrivenosti planinarskih puteva na Omiškoj Dinari i Poljičkoj planini markacijska sekcija P. D. “Imber“-Omiš do sada je postavila 34 putokaza na 11 lokacija. U izradi su i novi putokazi koje ćemo postaviti u Omišu (kraj vatrogasaca), Dubravi (Popovcima) i na raskršću ispod Visećgrada. Markacijska sekcija održava preko 70 kilometara planinarskih puteva (Omiška Dinara,veći dio Poljičke planine i pl.put Gata-Sv.Jure Kozik na Mosoru), te godišnje odradi dvadesetak akcija čišćenja i markiranja. Redovno odlazimo i na skupove planinara Dalmacije i Hrvatske kao i na izlete po okolnim dalmatinskim i hercegovačkim planinama. Ako vas zanima lipa priroda i odlično društvo, priključite nam se!
Kontakt brojevi:
098/967-1395 Brada
098/9902949 Neno

Markacijska sekcija održava redovite sastanke četvrtkom u 19 sati u prostorijama društva(barake na Punti). Dođite!

Putokazi i u Podašpilju!

Dana 21. 08. 2010.
1Bez puno velikih riči i pompe, markacijska sekcija je postavila i 8. stup sa putokazima na Omišku Dinaru, i to u mistu Podašpilje. Uz tri koja su na Poljičkoj planini ovo nam je ukupno 11. , a sad nam slijedi finale posla sa izradom i postavljanjem putokaza u Dubravi(Popovcima) i u Omišu kako bi zaokružili cilu Omišku Dinaru. Akciju obavili Zdravko Škobalj, Ivan Prelas, Pjero Orlandini i Nenad Jurko.

30 u hladu, ljeto je u gradu...

Dana 04.07.2010.
30 u hladu 1Usprkos velikoj vručini markacijska sekcija je i ovaj put odradila posal bez greške. Skupili smo se u 7 uri i krenili za Podašpilje. Iz Podašpilja do putokaza nam je tribalo ura vrimena a onda smo krenili na posal. Pjero je razvida putokaze jer ih je tribalo napisat i sa druge strane a donili smo i nova dva za montirat prima Dubravi (Popovcima) i vrhu naše Omiške Dinare Kuli.

ČIŠĆENJE I PREMARKIRANJE STAZE VISEĆGRAD-RADMANOVE MLINICE

Dana 13.06.2010.
DSCN2213Članovi PD «IMBER» OMIŠ Zdravko Škobalj, Pjero Orlandini, Tonći Semen, Nenad Jurko, Ivan Prelas i Miomir Fistanić, uz pomoć trimera i potpomognuti dvjema članicama PLANINARSKOG PODMLATKA Ivom Jurko i Ivanom Tičinović te simpatizerkom društva Dijanom Jurko, su danas očistili i premarkirali stazu VISEĆGRAD-RADMANOVE MLINICE. Na nekoliko mjesta staza je bila više nalik na prašumu nego na planinarski put. Na tim mjestima trimer je opravdao ulaganje.

ZAVRŠENA KRUŽNA STAZA KANJON-DINARA

AKCIJA MARKIRANJA PUTA DVORNICA-SVINIŠĆE-KUČIĆE

Dana 30.05.2010
P5291298Akcijom MARKIRANJA PUTA DVORNICA-SVINIŠĆE-KUČIĆE . dovršena je kompletna KRUŽNA STAZA KANJON-DINARA (PRVA OKUKA PREMA KUČIĆIMA-TISNE STINE-JAVORNICA-STUDENCI-SLAPOVICA-KUČIĆE-SVINIŠĆE-DVORNICA) u ukupnoj dužini od petnaestak kilometara.