cartoon network porn
free hot sex videos
free sex videos
naked women
black porn
3d cartoon porn

novosti

Ukupni bodovi 2. Proljetnog treking kupa

Ovi putem čestitamo svim sudionicima na sudjelovanju u 2. Proljetnom treking kupu te vam donosimo i konačnu tablicu bodova.

LISTA ŽENA

LISTA MUŠKARACA

Završetak Proljetnog treking kupa

Ovim putem čestitamo svim sudionicima Proljetnog treking kup-a.

9. Mosor grebbening kao završna utrka kupa pokazao se još jednom kao vrhunski domaćin i opravdao sva očekivanja natjecatelja te pružio veliki izazov i atraktivnost u svim kategorijama. U sklopu te utrke su podijeljene i nagrade pobjednicima kupa te im ovim putem zahvaljujemo na sudjelovanju i čestitamo:

Opširnije...

Službeni rezultati 5. Jesenice Trekinga

Evo i službenih rezultata Jesenice trekinga.

Službeni rezultati - pogledajte rezultate 5. Jesenice Trekinga

Ukupni poredak bodova 1., 2. i 3. kola PTK-a

Trenutno bodovno stanje nakon 1. kola Prominatrek-a, 2.kola Imbertrek-a i 3. Jesenice Trekinga na tablici u dvije kategorije:

- ŽENE

- MUŠKARCI

Uspješno probijen i uređen rimski put Stanići (Čelina) - Lokva Rogoznica (Gorica)

Streljački klub Omiš, Lovačka udruga „Jedinstvo“ Omiš i Planinarsko društvo „Imber“ Omiš, organizirali su fenomenalnu akciju uređenja starog rimskog puta Streljana-Gorica, koji je sada prohodan za sve one koji žele uživati u savršenom spoju mora i planine. Osim toga, sa ponosom možemo reći da je u ovom trenutku uspostavljena još jedna veza između grada Omiša i istočnog dijela Omiške Dinare, odnosno crkvice sv. Vida a, osim toga, staza 3. Imbertreka je već spremna za početak natjecanja.

 

Opširnije...

IZABRAN 5. PREDSJEDNIK PD "IMBER" OMIŠ LEO LELAS

U petak 06.02.2015. godine, na Punti u Omišu, pred tridesetak članova i gostiju, održan je Izborni Sabor PD „IMBER“ OMIŠ na kojem su prikazani rezultati društva u prošloj godini, donesen plan rada za ovu godinu, donesene izmjene i dopune Statuta društva te izabrano novo rukovodstvo. Jednoglasno je za novog predsjednika društva izabran Leo Lelas. Novi dopredsjednik je Pjero Orlandini a tajnica Maja Reljić.

Opširnije...