lesbian porn
hot sex videos
nipples
hd porn
free porn pictures
free hd porn

novosti

Ukupni bodovi 2. Proljetnog treking kupa

Ovi putem čestitamo svim sudionicima na sudjelovanju u 2. Proljetnom treking kupu te vam donosimo i konačnu tablicu bodova.

LISTA ŽENA

LISTA MUŠKARACA

Završetak Proljetnog treking kupa

Ovim putem čestitamo svim sudionicima Proljetnog treking kup-a.

9. Mosor grebbening kao završna utrka kupa pokazao se još jednom kao vrhunski domaćin i opravdao sva očekivanja natjecatelja te pružio veliki izazov i atraktivnost u svim kategorijama. U sklopu te utrke su podijeljene i nagrade pobjednicima kupa te im ovim putem zahvaljujemo na sudjelovanju i čestitamo:

Opširnije...

Službeni rezultati 5. Jesenice Trekinga

Evo i službenih rezultata Jesenice trekinga.

Službeni rezultati - pogledajte rezultate 5. Jesenice Trekinga

Ukupni poredak bodova 1., 2. i 3. kola PTK-a

Trenutno bodovno stanje nakon 1. kola Prominatrek-a, 2.kola Imbertrek-a i 3. Jesenice Trekinga na tablici u dvije kategorije:

- ŽENE

- MUŠKARCI

Uspješno probijen i uređen rimski put Stanići (Čelina) - Lokva Rogoznica (Gorica)

Streljački klub Omiš, Lovačka udruga „Jedinstvo“ Omiš i Planinarsko društvo „Imber“ Omiš, organizirali su fenomenalnu akciju uređenja starog rimskog puta Streljana-Gorica, koji je sada prohodan za sve one koji žele uživati u savršenom spoju mora i planine. Osim toga, sa ponosom možemo reći da je u ovom trenutku uspostavljena još jedna veza između grada Omiša i istočnog dijela Omiške Dinare, odnosno crkvice sv. Vida a, osim toga, staza 3. Imbertreka je već spremna za početak natjecanja.

 

Opširnije...

IZABRAN 5. PREDSJEDNIK PD "IMBER" OMIŠ LEO LELAS

U petak 06.02.2015. godine, na Punti u Omišu, pred tridesetak članova i gostiju, održan je Izborni Sabor PD „IMBER“ OMIŠ na kojem su prikazani rezultati društva u prošloj godini, donesen plan rada za ovu godinu, donesene izmjene i dopune Statuta društva te izabrano novo rukovodstvo. Jednoglasno je za novog predsjednika društva izabran Leo Lelas. Novi dopredsjednik je Pjero Orlandini a tajnica Maja Reljić.

Opširnije...