black sex videos
gay porn tube
sex movie
3d cartoon porn
naked women
hdporn

novosti

Posjet danima planinara Dalmacije 2009.

Dani 09.i10.05.2009.
daniplaninara2009Ove godine su se dani planinara Dalmacije održali na planini Kamešnici, predio Žlabina (1400 n/m) a u organizaciji P.D.“Jelinak“ iz Trilja.Iz našeg Društva sudjelovali su Pjero Orlandini, Tomo Novaković i Neno Jurko.
U subotu smo iz Omiša krenuli oko 16 sati i nakon dvi i po ure vožnje stigli do kampa. Poslije dizanja šatora i pozdravnog govora večer smo proveli uz gradele i pismu,poseban pozdrav Orebičanima,Kaštelanima i Sinjanima,bilo je prva liga.

Opširnije...

Golub opet pobjeđuje!!!

Dana 02.05.2009.
golubU organizaciji HPD "Ante Bedalov" iz Kaštel Kambelovca održan je 19. planinarski maraton "Mosor - 2009". Od 69 maratonaca samo 6 ih je odustalo. Prvi na cilj je stigao naš Ante Pešić-Golub za 4.45 sati, drugi ujedno i najstariji planinar Vinko Tomaš ( PD "Borik" Đurđevac ) stigao je u vremenu 5.15 sati a treća je bila njegova kćerka Smiljana Tomaš s vremenom 8.40 sati. Najmlađi sudionik maratona bio je Rino Kos (18 godina). Pregazili su rutu dugu 37 kilometara od Klisa do Omiša preko vrhova (Debelo brdo, Plišavac, Ljubljan, Vickov stup, Veliki Kabal, Botajna, Sv. Jure).

Reaktivirana penjačka sekcija!

Dana  04.05.2009.
Nakon dužeg vremena neaktivnosti ponovno je reaktivirana penjačka sekcija sa novim vodstvom. Nadamo se da če im se planovi ostvariti i da če se nači i novih članova za taj sve popularniji šport. Ovo vam prilikom donosimo zapisnik sa prve sjednice osnivanja penjačke sekcije.

Opširnije...

Đir po Kozjaku

Dana 03.05.2009.
kozjakizletNa poziv naših prijatelja iz H.P.D.“Malačka“- Donja Kaštela naša ekipa je otišla uveličati 12–godišnjicu njihova Društva.Proslavu su organizirali u svom domu na Malačkoj. Sve čestitke H.P.D.-u „Malačka“na dosadašnjem radu, vidimo se na planinama Dalmacije i šire.

Opširnije...

Mokrih nogu na Biokovu

Dana 02.05.2009.
mokrenogeSO Imber je ponovo u akciji ovaj put napadamo Biokovo sa svim silama. SAK Ekstrem iz Makarske je pronašao jamu i istražio je uz pomoć Imbera do dubine od 200 metara te su zbog slabog interesa članova bili prisiljen prepustit jamu jakim snagama SO Imbera.
Mi ( Željko Marunčić-Bospor, Nikolina Marić-Nina, Antonio Kovačić-Toni, Roko Pribičević, Ante Kovačić ) smo otišli također u posjet jami te smo se spustili do 200 metara a nakon toga se otvara vertikala od dobrih 100 metara u vodenom slapu za koji nismo bili adekvatno opremljeni ali sa dobrom voljom za daljnji rad, jama bi se mogla istražiti kroz naredni period.

Opširnije...

Posjet Kaštelanima na 60. obljetnici HPD-a Kozjak

Dana 29.04.2009.
hpdkozjakHrvatsko planinarsko društvo Kozjak iz Kaštel Sućurca, danas je organiziralo svečanu proslavu 60. obljetnice Društva. Među pozvanima smo bili i mi kao predstavnici PD Imbera (Diana Ginoski, Željko Marunčić, Nikolina Marić, Roko Pribičević)
Predstavnici HPD-a su u 10 sati položili vijence ispred spomenika poginulim braniteljima na Malačkoj, a u 10:30 ispred spomenika Dr. Franji Tuđmanu u Kaštel Lukšiću.

Opširnije...