sex cams
3d cartoon porn
young gay porn
hd porn sex
free sex videos
natural tits

..::ČUVARI PLANINSKE PRIRODE::..

Sekcija «ČUVARI PLANINSKE PRIRODE» je osnovana 27.04.2008. godine kao izraz potrebe da se u PD «IMBER» OMIŠ objedine sve aktivnosti koje su vezane za ekologiju odnosno zaštitu biljnog i životinjskog svijeta naših planina kao i zaštitu okoliša. Na osnivačkoj sjednici je bilo nazočno četrnaest članova PD «IMBER» OMIŠ. Osim formiranja sekcije donešena je i ODLUKA O POKRETANJU STALNE KAMPANJE POD NAZIVOM «OČUVAJMO BILJNI I ŽIVOTINJSKI SVIJET NAŠIH PLANINA» preko koje će članovi sekcije provoditi svoje najvažnije akcije (pošumljavanje, čišćenje okoliša, izradu kataloga biljnog i životinjskog svijeta, izložbe slika i tome slično) te izabrano rokovodstvo. Prvi voditelj sekcije je postao Miomir Fistanić a zamjenik voditelja Duje Rastija.
Sekcija je u svome djelovanju, u nešto više od pola godine, imala, kako to obično biva na početku, neke uspjehe ali i neke stari koje nije uspjela realizirat. Sekcija je od svog osnivanja imala dvije sjednice. Na njima je uz već gore spomenutu ODLUKU O POKRETANJU KAMPANJE «OČUVAJMO BILJNI I ŽIVOTINJSKI SVIJET NAŠIH PLANINA» te izbor rukovodstva sekcije, donešen i PLAN RADA SEKCIJE.
Na temelju plana rada članovi sekcije su:
1. 25.05.2008. godine dali svoj doprinos u akciji ČIŠĆENJA I MARKIRANJA PUTA RADMANOVE MLINICE-VISEĆGRAD.
2. Kroz mjesec kolovoz rukovodstvo sekcije je napravilo PLAN AKTIVNOSTI KAO I FINANCIJSKI PLAN ZA RAD SEKCIJE na temelju kojeg se sekcija javila na NATJEČAJ za dobivanje financijskih sredstava od ŽUPANIJE SPLITSKO-DALMATINSKE.
3. 09.11.2008. godine sekcija je organizirala akciju POŠUMLJAVANJA OMIŠKE DINARE koju je u djelo provelo pedesetak članova PD «IMBER» iz Omiša i PK «SPLIT» iz Splita.
4. 11.11.2008. godine sekcija je upriličila IZLOŽBU SLIKA «POŠUMLJAVANJE OMIŠKE DINARE» na oglasnoj ploči društva na Fošalu.
Sekcija nije uspjela realizirati nekoliko planiranih aktivnosti:
1. IZLOŽBU SLIKA «LJEPOTE NAŠIH PLANINA» U SPLITSKOJ BANCI I
2. EKOLOŠKE OPHODNJE KROZ LJETNE MJESECE.
Nadamo se da ćemo te planirane a nerealizirane aktivnosti uspjeti realizirati 2009. godine. Smatramo da se za rad sekcije u ovih malo više od pola godine može dati prolazna ocjena. Sigurni smo da će 2009. godina biti puno bolja.
VODITELJ SEKCIJE ČUVARI PLANINSKE PRIRODE
PD «IMBER» OMIŠ
Miomir Fistanić, v.r