Warning: Creating default object from empty value in /home/pdimber/public_html/plugins/system/foreversessions/foreversessions.php on line 33

Warning: Creating default object from empty value in /home/pdimber/public_html/plugins/system/foreversessions/foreversessions.php on line 37
Dani planinara hrvatske na Mljetu free gay videos
sex videos
lesbian porn
free sex sites
free sex videos
free porn pictures

Dani planinara hrvatske na Mljetu

Ovaj vikend posjetili smo otok Mljet u sklopu Dana hrvatskih planinara održanih od 28. do 30.4.

Na Mljet je iz Omiša pošlo 15 veselih planinarki i planinara sa samo jednim ciljem: dobro se zabaviti :D Loše vrijeme u petak i veći dio subote nije nam poremetilo planove pa smo taj cilj i ostvarili!

Petak je proveden u postavljanju šatora i aklimatizaciji na lokalne mikroklimatske uvjete.  U subotu je vrijeme već dopuštalo aktivnosti u prirodi te smo dan iskoristili za posjet Nacionalnom parku Mljet. Raspoloženi za opuštanje više nego za penjanje napravili smo laganu šetačku turu po parku i posjetili otok sv. Marije u Velikom jezeru.

Večer je bila rezervirana za druženje s kolegama planinarima i proslavu Majinog rođendana. Prekrasan nedjeljni dan iskoristili smo za prelazak otoka uzduž i poprijeko, a od svih lokaliteta koje smo posjetili treba istaknuti jedan od simbola otoka – Odisejevu špilju.

U špilju nas se spustilo sedam (veličanstvenih XD) i ostali oduševljeni ovom zaista iznimnom prirodnom ljepotom, s kojom smo i završili naš posjet Mljetu.