cartoon network porn
sex videos
1080p porn
free sex cams
hd porn
free gay videos

Održana 26. "ODA PROLJEĆU"

Ovu nedjelju 23.4. održana je 26. po redu „ODA PROLJEĆU“. Unatoč ne baš najljepšem vremenu, na Imber se popelo oko 180 planinara i planinarki, iz 9 društava kao i samostalnih izletnika.

Ovom prilikom se zahvaljujemo prijateljskim društvima koja su svoji dolaskom uveličali našu tradicionalnu manifestaciju:

  1. HPD Kozjak, Kaštel Sućurac
  2. HPD Malačka, Kaštel Stari
  3. PK Split, Split
  4. PD Jelinak, Trilj
  5. PD Troglav, Knin
  6. Vodička služba HPS-a, Stanica planinarskih vodiča Split
  7. HPD Imotski, Imotski
  8. PD Sv. Jure, Solin
  9. NOPD Koćari, Sinj

Program je krenuo u 8:30 usponom na Imber od vatrogasnog doma. Po dolasku ispred Lude kuće sve planinare je čekao topli čaj s posebnim dodatkom domaće kadulje. Nakon kratke stanke krenuo je uspon na vrh Kulu (864 mnv) gdje je u kratko vremena prodefiliralo više od stotinjak planinara.

Nakon povratka s uspona potrošene kalorije nadoknađene su tradicionalno dobrim fažolom. Siti i veseli dočekali smo Vilu Imbera 2017. godine. Ovogodišnja Vila Imbera je Sanja, članica veselog društva HPD Troglav iz Knina koje nas je posjetilo u sklopu svoje prve Opće planinarske škole!

Najviše šušura, uzbuđenja i smijeha izazvale su sportske igre skakanja u vričama i Imber-alka. Nakon gomile napetih trenutaka, ponovljenih utrka i fotofiniša u skakanju u vričama su najbolji bili ekipa znakovitog imena „Najbrži vričaši“ iz Omiša, drugo mjesto je osvojila ekipa „Šiške“, a treće „Škorpioni“.

Blaga naoblaka i lagani vjetar u leđa očito su smetali dobrom djelu natjecatelja u alki te smo ove godine imali više pogodaka u ništa nego u nešto, :D pa se nadamo da će do sljedeće godine natjecatelji uspjeti kalibrirati svoje ciljnike. U gađanju Imber-alke najbolja je bila ekipa „Alkašići", druge su bile "Lude koke", a treći "Dukalci".

Manifestacija je završena dodjelom diploma i zahvalnica te smo se svi, nakon lipog dana provedenog u prirodi uputili nazad u Omiš

Ovim putem se zahvaljujemo našim sponzorima na potpori, svima koji su bili uključeni u organizaciju i svima koji su na bilo kakav način doprinijeli održavanju ove manifestacije.

Vidimo se slijedeće godine!