free hot sex videos
sex videos
sex videos
porn pictures
naked women
cartoon porn

Jesenice treking 2013.

Trijumfalni nastup športske sekcije Imbera

Udruga "Jesenice" 06. travnja organizirala je treći Jesenice treking na kojem je sudjelovalo preko tristo sudionika što u natjecateljskom dijelu, što u planinarsko rekreativnom. Natjecateljska ruta je bila duga preko 32km,a planinarsko - rekreacijska oko 8km. Osim što prolaze pretežno planinskim grebenima,pravi su izazov zbog toga što većim dijelom dodiruju prirodne i kulturne znamenitosti Poljičke republike gdje se još može vidjeti duh starih vremena.

Ovogodišnji pobjednik je naš mladi član Duje Lekšić zvani Crv koji se ujedno i priprema za najveću tj . najdužu utrku u hrvatskoj „100 milja Istre“ u dužini od 164km koja mu donosi 4 od 7 potrebnih bodova da ostvari pravo sudjelovanja na najprestižnijem svjetskom treking maratonu Ultra trail du Mont Blanc. Želimo mo ti puno sreće i da stigneš u cilj živ i zdrav.

 

Nakon njega su u cilj stigli također naši članovi Stipe Jerončić-Jera, Ivan Želalić-Zela te poznati treker i osvajač ovogodišnjeg Škrapinga Dragomir Čović-Bili član PEU Gata, ujedno i organizator Mosor Grebbeninga koji je ove godine i u sklopu 2. Festivala Planinarstva, održava se u subotu 20.4 prijave su još u tijeku do 17.4.

Čestitke na osvojenim mjestima te također čestitke i ostatku naših članova na iznimno dobrim rezultatima i dolasku u cilj.

Staza je bila dosta zahtjevna, visinska razlika je 1400m a dužina od očekivanih 25-28 porasla na više od 32km. Najviša točka je bila zvijezdarnica Mosor, a naj lipši pogled je ipak sa zadnjeg vrha Poljičke planine vrh Perun, cili Split na dlanu. Neki su se požalili na točku 7 jer je to bilo malo van rute s jako lošim putem ili bez njega po grebenu, bilo ih je i šta su se tu gubili, al meni osobno se svidilo malo „začinit“ stazu.

Dan je bio gotovo savršen, provod je svakako bio nezaboravan. Zbog ozljede kolina na škrapingu nisan bio u stanju trčat ko ostatak ekipe, al san zato moga kroz brzo hodanje jako dobro razgledat kraj u kojem živim i kroz neku novu (staru) perspektivu.

Cilj u ambijentalnoj konobi kod Bajse u starom selu Jesenice, dobra spiza, dobra zabava i ugodno druženje do kasno u noć, šta čovik može još poželit?!

Prema tome čestitam organizatorima na izvrsno obavljenom poslu i vidimo se dogodine u još većem broju!

Napisao: Roko Pribičević

Fotografije: Dinaridi.net